DUIDELIJK,
SNEL & PRAKTISCH


Wij staan voor een duidelijke, snelle en praktische uitvoering van bestratingswerkzaamheden. Service en nazorg zijn een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. Met deze werkwijze laten wij al jaren een duidelijke en betrouwbare indruk achter bij onze klanten, iets wat wij in de toekomst zullen handhaven. Wanneer u als potentiële klant contact met ons opneemt om een vrijblijvende afspraak te maken over een project, hoe gaan wij dan te werk?

Voorbereiding

Een opdracht begint met een goede voorbereiding. De voorbereiding zal altijd gedaan worden door de heer G. Versteeg. Hij komt bij u op locatie langs en spreekt de wensen en mogelijkheden met u door. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan goede advisering, want de opdrachtgever is er bij gebaat dat zijn of haar wensen de juiste vertaling vinden in de praktijk. Naar aanleiding van dit gesprek volgt er, desgewenst, binnen 7 werkdagen een heldere en duidelijke offerte. Na uw akkoord zal er op het afgesproken tijdstip aangevangen worden met de uitvoering van de werkzaamheden. 

Uitvoering

Wij zorgen voor de complete aanleg van uw bestrating. Dit geheel in overeenstemming met hetgeen is afgesproken. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is er altijd ruimte voor overleg. 

Nazorg

Mochten er, nadat de bestratingswerkzaamheden afgerond zijn, nog vragen zijn dan zal een van de medewerkers die bij u aan het werk geweest is langskomen om ook voor die vragen een antwoord te vinden.